Recenzje

Recenzje stron internetowych

Recenzje stron internetowych

Anna, data: 05/01/2016

Subiektywne oceny interesujących i przydatnych serwisów internetowych. Strony różnorodne tematycznie. Poznajmy razem ciekawe zakątki sieci.


SHANNABANANA

SHANNABANANA

SHANNABANANA, data: 04/01/2016

Tu znajdziesz CIEKAWOSTKI MUZYCZNE. Nie zamieszczam recenzji i plotek, przedstawiam jedynie krótkie informacje, "smaczki" muzyczne, a czasem dzielę się piosenką, która właśnie wpadła mi w ucho. Zapraszam i życzę miłego czytania:)


Dietetyczka - naturalnie

Dietetyczka - naturalnie
dietetyczka-naturalnie.blogspot.com
Michalina, data: 19/04/2015

Witaj, jestem absolwentką dietetyki na uczelni medycznej. Chcę przybliżyć Ci moją wiedzę w tej tematyce, która jest trochę odmienna niż większości dietetyków. Dlatego potraktuj to co piszę z otwartym umysłem i nie bój się wprowadzać zmiany w swoim życiu idące w kierunku zdrowia!


Piotr Kasperowicz

Piotr Kasperowicz
choler.blog.pl
Piotr Kasperowicz, data: 07/01/2015

Częściowo Hiperboliczne Odzwierciedlenie Landów Epickich Rozumu Bujnie Lokowanych Odrostami Glicynii Pośród Lapidarium


Codzienna kuchnia niecodzienna

Codzienna kuchnia niecodzienna
www.daylicooking.pl
Małgorzata K, data: 27/11/2014

Nawet codzienne gotowanie dla najbliższych może być przyjemnością. Nawet dla tych, którzy nie czują się mistrzami w kuchni. Chciałabym pokazać Wam proste, codzienne potrawy, które cieszą podniebienie i oko. Podzielę się z Wami małymi sztuczkami, które wykorzystuję w swojej kuchni. Nie znajdziecie wymyślnych przepisów z wykwintnych produktów, lecz prostotę...


Synteza historii i sztuki

Synteza historii i sztuki
little-lilu.blogspot.com
Synteza, data: 05/01/2015

Interesujesz się sztuką współczesną lub tradycyjną? Filmami od kuchni? A może chcesz wiedzieć jak to było z tymi wilkołakami, Madame De LaLaurie, czy modą? Jeśli tak, to trafiłeś w odpowiednie miejsce.


Fashionelka

Fashionelka
fashionelka.pl
malowana marzeniami, data: 27/12/2014

Blog o modzie urodzie stylu życia


ModnyStyl2013

ModnyStyl2013
modnystyl2013.blogspot.com
Karina i Adam, data: 27/11/2014

Witajcie Prowadzimy tego bloga już całkiem spory kawał czasu, ale jak widać zyskał już rzesze fanów, z czego bardzo się cieszymy. Od pewnego czasu nasze zainteresowania związane z promowaniem zdrowego stylu życia, medycyną naturalną czy fitoterapią spadły na Nas jak grom z jasnego nieba co zaowocowało tworzeniem naszego bloga z pasją i wielkim...


Blog o prostym, świadomym i zdrowym życiu

Blog o prostym, świadomym i zdrowym życiu
klaudiakoldras.pl
Vessna, data: 24/11/2014

Szukasz recepty na zdrowe, świadome życie? Interesujesz się motywacją, weganizmem i podróżami? Ja też, więc trafiłeś idealnie! Na blogu czekają na Ciebie wartościowe treści, które, krok po kroku, pomogą Ci w walce o lepsze, świadome, a przede wszystkim, TWOJE jutro!


Nasz serwis używa informacji zapisanych za pomocą cookies w celach statystycznych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.
W przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies. Dowiedz się więcej na stronie polityka prywatności. Rozumiem, ukryj informację.